Profil

Om InterGate
InterGate er en innovativ leverandør af webhosting ydelser som idag formidler domænenavne og salg af webhosting ydelser. Hos InterGate er alle velkommen, da det er vores politik, at sælge kvalitetsprodukter til priser, hvor alle kan være med og derfor spænder vores kundegrundlag vidt, fra offentlige institutioner, foreninger, virksomheder til private. InterGate's moderselskab har siden 2000 leveret professionelle hostingydelser til erhvervslivet samt private. InterGate leverer idag service i både Danmark og resten af verden.

Visionen har fra start været at tilbyde et simpelt, fleksibelt og brugervenligt produkt for både nybegynderen og den professionelle bruger.

InterGate tilbyder kvalitets internet løsninger til attraktive priser. Løsningerne kan leve op til ethvert krav om høj hastighed og stabilitet, takket være et solidt servergrundlag samt netværk. Til trods for attraktive priser er der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Servere, serverrum og internet linier er døgnovervåget 365 dage om året. Ønskes mere information omkring netværk og systemer se venligst "Netværk" i menuen til venstre.

I takt med internettets udbredelse er domænenavne blevet nogle af virksomhedernes samt privates mest værdifulde aktiver. Derfor er køb, beskyttelse og vedligeholdelse af både enkelte og hele porteføljer af domænenavne en vigtig del af de fleste virksomheders digitale strategi - uanset om virksomheden er lille eller stor. InterGate er en virksomhed som registrerer domæner gennem de lokale landes registri og tilbyder derudover attraktive webhoteller, server hosting, backup løsninger til både private, virksomheder, foreninger mv.

InterGate prioriterer kundeservice højt, med hurtig og effektiv support. Alle produkter er dækket ind med gratis support. I dag har InterGate, en sund samt stærk økonomi og er fuldt ud gearet til at gå fremtidens muligheder og udfordringer i møde.

InterGate vil ikke blot være en anonym leverandør, men en professionel samarbejdspartner til store og små, hvor hastighed, kvalitet, service og stabilitet er nøgleordene.
Netværk
Hvad enten du ønsker dit familie album på Internettet eller en virksomhedshjemmeside, har InterGate produkterne til, at tilfredsstille de fleste behov gennem vores systemer og netværk.

Løsningerne kan leve op til ethvert krav om høj hastighed og stabilitet, takket være et solidt servergrundlag samt netværk.

Til trods for den attraktive pris er der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Samtlige servere er af de bedste kvalitets komponenter med strømforsyninger, RAID systemer, scsi diske samt backup systemer til data mv.

Systemerne er placeret i serverrum med redundante strømkredse, batteri-backup, dieselgeneratorer, Vesda (Very early Smoke Detection Alarm) røg-alarmsystem samt inergen brandslukning. Derudover er netværket tilsluttet Full Duplex fiber-optisk linier.

Alle systemer samt netværk overvåges 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.