Remote Backup support

Hvordan laver jeg en backup af mine filer, dokumenter, programmer osv?
1. Åben din browser og log ind med dit brugernavn og password som du modtog ved oprettelsen.

2. Backup agenten skal nu installeres på maskinen, dette gøres ved at klikke: "Installer program" øverst i venstre hjørne

3. Du skal nu downloade installationen til klienten, dette gøres ved at klikke på: obm-win.exe (denne er for Windows systemer) midt på siden

4. Gem programmet et sted på din harddisk du kan huske

5. Kør derefter installationen fra det sted hvor du gemte filen. Vælg sprog og tryk "OK"

6. Licensbetingelserne skal accepteres inden klienten kan installeres

7. Herefter klikkes "Næste" hele vejen igennem installationen

8. Remote Backup klienten er nu installeret og du er klar til at opsætte dine Backup-Sæt

9. Vælg "Bruger Login" og klik "Næste"

10. Indtast herefter dit brugernavn og password og tryk "OK" for at logge ind i klienten

11. Første gang du logger ind bliver du bedt om at oprette dit første Backup-Sæt. Navngiv Backup-Sættet som du ønsker og tryk "Næste"

12. Du kan nu vælge hvilke filer du ønsker at tage backup af. Som standard backes dit Skrivebord, Dokumenter samt Foretrukne op. Det er selvfølgelig muligt selv at vælge yderligere filer der skal tages backup af.

13. Nu skal du definere en tidsplan for dit Backup-Sæt. For at rette tidsplanen klik da på "Egenskaber", når tidsplanen er som den skal være klik da på "Næste"

14. Du bliver nu bedt om at vælge en krypteringsnøgle, som standard bruges samme nøgle som du bruger til Login. Vi anbefaler at bibeholde denne indstilling

Dit første Backup-Sæt er nu oprettet og du modtager dagligt en rapport på hvordan backuppen er kørt den foregående dag.