Remote Backup support

Hvordan genetablerer jeg mine filer?
1. Åben din browser og log ind med dit brugernavn og password du modtog ved oprettelsen

2. Klik derefter på "Genskab"

3. Du kan nu vælge hvilket Backup-Sæt du ønsker at genetablere filer fra

4. Sæt flueben udfor de mapper du ønsker at genskabe og tryk "Genskab"

5. Vælg "Kør" i dialogboksen der fremkommer

6. Klik herefter endnu engang på "Genskab"

7. Definer hvilken mappe du ønsker at genetablere filerne til og indtast din dekrypterings nøgle. Tryk på "Start"

Dine filer er nu genskabt og du kan flytte dem til deres oprindelige placering.